Begravningen...

Begravningen



Det gick faktiskt bättre än jag trodde att det skulle göra, måste hålla med kussen på det. Råsi kom på begravningen men inte min bror men som sagt det är han som förlorar på det.
Jag tog lite bilder med vet inte om det är så bra att lägga ut det här på bloggen måste nästan fråga min syster och kusiner så det inte blir en chock för dem... Inte mera än rätt :)
Allt gick bra när vi kom hem till mormors hus så grilla vi och drack lite, en del drack Vin en del drack Öl och en del drack Cider dom övriga som inte drack vin,cider lr öl drack Coca Cola, Pepsi lr Festis det utökade till en fest med en hel del musik men den bästa var när vi satte igång AC/DC så dansa alla.


På Lördagen så blev det fest igen med lite kompisar till mina ena kusin det var kul för att jag fick träffa en person som jag gick i samma klass som ifrån ettan till femman ;)
det blev en sen kväll då med kom inte i säng förens vid 02.00 men innan dess så måste jag nästan bara skriva
jag drack en grogg ifrån ett glas och så kom det lite mera människors så rätt som det var så hittade jag inte mitt glas då hade en kille fått det glaset ;)
Då fick jag ett nytt plastglas av min kusin och så tog jag en till grogg så kom det ytligare några människor så då var mitt glas borta igen... Kanske betyder att jag inte skulle ha mera fick reda på att det var en kompis till mig som hade tagit det han skulle göra en Mormors specialare. lite Marinella och päronsoda...
Nu får ni ha det så bra..
Ciao Bella


Hjälp

Hjälp....


Jag vet inte vad jag ska göra det har gått en vecka sen min älskade mormor gick bort 1937-2009
vad ska man göra när en av dom fasta punkterna i ens liv inte längre finns, mormor var alltid där hon hade jämnt kaffe på lr så satte hon på det om man kom och skulle bara fixa lite saker så nästa gång man gick in så hade hon lagat mat.
Man får försöka göra så gott man kan men det kommer att vara riktigt svårt att gå vidare men kanske efter begravningen går det lättare men jag vet inte...
Det är tur jag har min familj som jag kan vända mig till och underbara kompisar som också vill hjälpa till, dom säger det är bara att du hör av dig, vi hjälper dig du kan höra av dig vilken tid som helst. Men nu får ni ha det så bra.
Ciao Bella


Mormor nu får du ta den vila du behöver, jag kan riktigt se hur du och E sitter emot varanda och lägger kort och hur alla hundar och katten ligger på golvet och väntar.


RSS 2.0