Julafton... Övrigt....

Då var julafton avklarad nu väntar Nyårsaftonen... Så vad gör man på en Nyårsafton.. Jo man jobbar 07.00-16.00 gött då vet man vad man gör den dagen.


JULAFTON
Firades i Knuthöjden med den underbara familjen A, K och K hade det superb trevligt =)
Vad som än händer i livet så har man alltid sina vänner i nära sitt hjärta man vet vem man kan vända sig till och inte,...



ÖVRIGT
Min kompis har en blogg som hon skriver så finns det en person som bara skriver elaka saker åt henne... Jag tycker att om denna person inte tycker om hennes blogg då kanske denna person ska låta bli... Nej nu blir det att vila lite..

Puffar & Kramar Heli

Var ska jag börja...

Så vad ska man säga om denna helg.. Den började bra efter jobbet så möte jag upp med J och vi skulle handla tillsammans och då fick vi se något ovanligt i alla fall där jag bor nu, det var någon som varit inne på Pekås och snott chokladkakor så vi hjälpte till med det vi sa att det är säkert en 50-60 st så fel ute var vi inte det var 67 st. Efter det så gick jag till min kompis A och träffade kompis K efter ett tag så gick vi och handlade och efter det så  åkte vi hem till A för att laga mat då kom O också efter vi hade ätit så gick/åkte vi hem till K då anklagade hon mig för en sak då sa jag ifrån man ska fan inte ta allt...
Lördagen fortsatte med att dom ringde ut mig på jobb, var med A så åkte vi till Knut height till J och C och deras gull gull =)
jag och A fick upp tio last med ved som vi körde i skottkärror =) det var riktigt skönt det =) efter det så fixa jag A i håret för hon skulle bort på Julbord med sin familj det blev riktigt fint det <3 Nu sitter man framför datorn och har sökt jobb på olika ställen på denna fina jord ;)
Nej nu får ni ha det nu ska jag logga ut mig och titta lite på fejjan och Midsommer Murder love it<3<3
Puffar & Kramar Heli

RSS 2.0